За вікном шепочуть про щось тихо вишні.
Знаю, що чекаєш, я до тебе йду.
Ти ж просив сьогодні, щоб до тебе вийшла.
Бо ж для нас розквітли вишні у саду!
Білий цвіт весняний, білий цвіт розкішний,
Розсипають весни... я до тебе йду.
Добре нам з тобою, я ж до тебе вийшла.
Тут, де квітнуть вишні, в нашому саду.
Розсівають ночі зорі - білі квіти.
Пелюстками вишень знов ясніє світ.
Ти сказав сьогодні, що найкраща в світі.
Ніжна та зваблива, як той білий цвіт!
Білий цвіт весняний, білий цвіт розкішний,
Розсипають весни... я до тебе йду.
Добре нам з тобою, я ж до тебе вийшла.
Тут, де квітнуть вишні, в нашому саду.
Чують ясні зорі ті слова ласкаві.
Чують нашу мову вишень пелюстки.
Бачили, як ніжно тебе цілувала.
Бо найкращим в світі є для мене й ти!
Білий цвіт весняний, білий цвіт розкішний,
Розсипають весни... я до тебе йду.
Добре нам з тобою, я ж до тебе вийшла.
Тут, де квітнуть вишні, в нашому саду.