Посріблило навкруги,
Цей казковий світ зимовий.
І від низу й догори.
У снігу наш двір і школа.
Біле все навколо й скрізь, ніби
Хтось розсипав Цукор.
бери санки й Швидко лізь
Тільки З гірочки не грюкай.
Чарівний казковий світ,
Білі гілочки й на дубі .
А зима всім шле привіт.
Ти виходь хутчіш з ютубу.
Ковдра біла на землі,
на деревах, біля ґанку.
Як же весело мені!
Я беру з собою санки.
Іней, іней,іней скрізь.
Ми потрапили у казку.
Їдь , катайся , вгору лізь.
Скільки дива Прямо зранку!
13.11.2024р.
В.Мала