Мені подобається як ви пишете , але я після Путлєра російську мову на Україні не сприймаю , бо вважаю якби українські люди на Україні поважали рідну землю , то б рідною і спілкувалися так як всі НАЦІОНАЛЬНО СВІДОМІ люди в світі . Вибачте якщо щось не так , бажаю всім щастя радості . Я читаю російські вірші на окремих російських сайтах , хоча просто читаю без коментарів , бо я не знаю чи вони РОСІСЬКО МОВНІ ІМПЕРІАЛІСТИ , чи просто росіяни націоналісти ... БАЖАЮ ВСІМ МИРУ І НІКОМУ НІКУДИ ОКРІМ ВЛАСНОЇ ЗЕМЛІ НЕ ПХАТИСЯ !