Святій великомучениці
Катерині премудрій!
в любові присвячується
Радуйся, ти всі голови
мудрі споліскувала —
на мечі
що в руці
у Христовій
виблискував…
ти — царицю
й Порфирія
з вояками —
Огнем оперізувала…
бо в Любов
їх серця
управляла
і не різано
Страху з п’яток
будь-якому страху
що із п’яток
накивати —
є з музИк віадук
родисловом
в Небеса — цим — піднятий!
Ти Любов — знала…
що над світом розп’ята
ту Любов взнала!
Як я йду
перекликається
серафічний цей дух…
такий видув! — сприйнятливість!!
Та Любов взнала
яка розіп’ята
24.11.2024, свято вмц Катерини —
невісти Христової премудрої;
з причастям,
м. Київ —
третій вибір Богородиці