А до зими ще пара днів,
Як швидко осінь пролетіла,
Ще вчора лист з дерев летів
А нині все від снігу біло.
Ще осінь дихає в саду
Ще палохтять під снігом квіти
Свою я осінь проведу
Без неї сумно буде жити.
Не знаю як краще,чи сонцем чи вітром,
Тебе обійняти,я ж осінь люблю,
З букетом,великим, чарівніших квітів,
В період прощання я біль пригублю.
О осінь,осінь не дарма
На тебе кажуть: "Королева",
Ти почекала б ще,зима,
Сумна,як пісня кобзарева.
Нехай я осінь обійму,
Вона така чарівно мила,
А через пару днів прийму
Зиму ,що ковдру розтелила.
Не знаю як краще,чи сонцем чи вітром,
Тебе обійняти,я ж осінь люблю,
З букетом,великим, чарівніших квітів,
В період прощання я біль пригублю.