А Катя, Катя, Катерина,
А в Катерини іменини.
Вітайте Катю й пощедріш,
Цілуйте, хто є сміливіш.
А Катя рада подарункам,
Вгощає нас, щоб добре шлунку.
Вино й горілку в чарки ллєм
І за здоров’я Каті п’єм.
Цілують Катю молодці,
Цьомки солодкі і гіркі,
Але солодких цьомкав більш,
Бо Катя тортика не їсть.
Каже спасибі за дарунки,
Але мовчить за поцілунки,
Та найсолодший пам’ятає,
Щоб цьомкнув знов той хлоп, бажає.
Вже ніч, вже час іти від Каті,
Тортом й спиртним шлунки багаті.
Тому ж , хто цьомкнув од всіх ліпш,
Катя всміхнулась наймиліш.