Коли я мрію, коли я слухаю ніч,
Я завжди граю Її соло.
То хвороба? Чи може просто дивна річ
Відчувати Її навколо?
Коли чекаю, коли я перегортаю дні,
Плутаю сліди на сходах,
Між системами водостоків, від стіни і до стіни
Рухаю Її подих.
Коли я мрію, а Вона посміхається уві сні,
Я завжди собі шепочу:
"Не буди, не розбуджуй до ранку Її,
Навіть якщо в інший час наші ночі.
Коли на підвіконні згадую прозорість озер,
Завжди повноводих,
Автоматично, посеред герань, ніби гіпнотизер,
Рухаю Її подих.