|
Боже Вседержителю
Тобі подяка, хвала і, слава,
Наш, Боже Всевишній Святий,
Твоя сила і влада й держава –
Творець Всесвіту, Боже, - Ти!
Славимо і дякуємо Тобі!
Дякуємо за Сина Ісуса,
Нашого Господа й Бога.
І хай згинуть навіки спокуси!
З Ним нам у вічність дорога.
Славимо і дякуємо Тобі!
Скільки б славили, то буде мало:
І слави й подяки, й хвали
За серце нове, що в Ісусі дістали,
Щоб до Тебе у вічність прийшли.
Славимо і дякуємо Тобі!
Дякуємо за Духа Святого –
Тепер Ти у наших серцях.
Ми діти Всевишнього Бога Одного,
Ісус – наш Господь і наш брат.
Славимо і дякуємо Тобі!
Дякуємо, що Ти нас навчаєш,
Врозумляєш, ведеш у житті,
Від біди, небезпек нас спасаєш.
Ти – в кожнім сердечнім битті.
Славимо і дякуємо Тобі!
Що всі ми живі і всі здорові:
Внуки, правнуки, діточки
Омиті в Твоїй Божій Крові –
Тепер ми Твої – на віки.
Славимо і дякуємо Тобі!
Ми дякуємо за Україну –
За дар цей, від Тебе, святий.
Ти на сторожі кожну хвилину,
Кожний воїн Тобі дорогий.
Славимо і дякуємо Тобі!
Дякуєм, Боже, за допомогу –
Могутні, від Тебе, мечі,
За мудрість і силу й підмогу,
Щоб світла пішли сівачі.
Славимо і дякуємо Тобі!
І щоб зацвіла Твоя Україна
Праведна, вірна, Свята,
Помилуй нас, Боже Єдиний,
Прости всі ганебні діла.
Славимо і дякуємо Тобі!
Дякуємо за зорі і небо,
За сонце і місяць і сніг.
Нам дощі Ти даєш, скільки треба,
І перли кидаєш до ніг.
Славимо і дякуємо Тобі!
Все, що маємо, Боже, - від Тебе.
То – дари Твої, благодать.
Нехай слава, подяка, до неба,
До Тебе наш, Отче, летять!
Славимо і дякуємо Тобі! Амінь!
ID:
1024696
ТИП: Поезія СТИЛЬОВІ ЖАНРИ: Ліричний ВИД ТВОРУ: Вірш ТЕМАТИКА: Філософська лірика дата надходження: 20.10.2024 16:41:47
© дата внесення змiн: 20.10.2024 16:41:47
автор: Тріумф
Вкажіть причину вашої скарги
|