Сайт поезії, вірші, поздоровлення у віршах :: РАЙ - Рогуля Андрій Йосифович: СЛАВА ІСУСУ ХРИСТУ! СЛАВА НАВІКИ БОГУ! ПИШУ Й КРИЧУ МИРЯНАМ! Я НЕ ЛЮБЛЮ! Я БРЕХНЮ НЕ ПРОЩАЮ! - ВІРШ
СЛАВА ІСУСУ ХРИСТУ! СЛАВА НАВІКИ БОГУ! ПИШУ Й КРИЧУ МИРЯНАМ! Я НЕ ЛЮБЛЮ! Я БРЕХНЮ НЕ ПРОЩАЮ!
730/456/147
СЛАВА ІСУСУ ХРИСТУ!
СЛАВА НАВІКИ БОГУ!
ПРИСВЯЧУЄТЬСЯ ВОЛОДАРЮ СВІТУ!
ПИШУ Й КРИЧУ МИРЯНАМ!
Пишу й Кричу всякчас Я, люди, не працюйте у Святу Неділю!
Моє Писання нехтують миряни на Моїй Земній Планеті!
Людці кепкують з Слів Моїх й кінець прийшов Мого Терпінню…
Я НЕ ЛЮБЛЮ!
Я не люблю, як нагло люди брешуть в Очі!
Я не люблю, як Слів Моїх сміються діти!
Пишу мирянам повсякчас Слова Пророчі!
Вмирає з Слів Моїх лиш бидло без освіти…
Я БРЕХНЮ
НЕ
ПРОЩАЮ!
Я брехню не Прощаю нікому!
За обман жде люд Кара Моя!
Виконавець Я – Божий й Поет!
Свого Батька лишень Я – Портрет!
НЕХАЙ, ГОСПОДИ, БУДЕ НА ВСЕ ТВОЯ СВЯТА ВОЛЯ.
19.10.2024 р.
Написано вночі – 03:33
Людина Бог-Святий Дух,
Майбутній Володар Світу
Коронований Господом Богом А. Рогуля (РАЙ)