Сайт поезії, вірші, поздоровлення у віршах :: РАЙ - Рогуля Андрій Йосифович: СЛАВА ІСУСУ ХРИСТУ! СЛАВА НАВІКИ БОГУ! БРЕХЯ У США – ТРАМПА Й ДЖОНСОНА. ОЛЖА! МЕНІ - НЕ ДО ВПОДОБИ! - ВІРШ
СЛАВА ІСУСУ ХРИСТУ! СЛАВА НАВІКИ БОГУ! БРЕХЯ У США – ТРАМПА Й ДЖОНСОНА. ОЛЖА! МЕНІ - НЕ ДО ВПОДОБИ!
730/456/148
СЛАВА ІСУСУ ХРИСТУ!
СЛАВА НАВІКИ БОГУ!
ПРИСВЯЧУЄТЬСЯ ВОЛОДАРЮ СВІТУ!
БРЕХЯ У США
–
ТРАМПА Й ДЖОНСОНА.
І Трамп, і Джонсон – брешуть людям США.
І Трамп, і Джонсон – брешуть людям Світу.
Тож двох слова – хіба вартують біляша…
ОЛЖА У СВІТІ – ЗЛО.
Брехню читають підлу діти Світу – москаля в рунеті
Й олжею насолоджується зло у Світі тихо-тихо.
Пишу Я Істину Святу народам Світу в інтернеті…
ДУРИТИ ТА КРАСТИ
НЕ
МОЖНА!
Дурити та красти не можна в Вкраїні Отця та Моїй!
Я Знищу в Любові людей у шкорині безчесних змій…
МЕНІ - НЕ ДО ВПОДОБИ!
Мені – не до Вподоби, як зі Мною розмовляють люди!
Мені – не до Душі, як з Мене скаляться і з Слів Святих!
В Душі Я Маю біль і розпирає дуже міцно Груди,
Бо в Україні повно зла – це зрадники, кроти, й кати…
НЕХАЙ, ГОСПОДИ, БУДЕ НА ВСЕ ТВОЯ СВЯТА ВОЛЯ.
21.10.2024 р.
Написано вночі – 01:13
Людина Бог-Святий Дух,
Майбутній Володар Світу
Коронований Господом Богом А. Рогуля (РАЙ)