Все буде добре, просто у це повір!
Все буде добре, просто як мантру завчи!
Сумнів втече, ніби сполоханий звір,
Смуток мине, просто молись і мовчи.
Все буде добре, прийде в серце пора
Спокою, тиші, медитативних мрій.
Зрушить з місця тривог височенна гора
Й солона сльоза не покотиться більше з вій.
Все буде добре, навіть коли в війні
Попелом серце на згарищі доль притрусить,
Все буде добре, без сумніву - так чи ні,
Все буде, чуєш, бо добре ще бути мусить!
Все буде добре, просто у це повір,
Все буде добре, доля буде прихильною!
Вийди босоніж в зоряну ніч надвір
І закричи - я зможу, я буду сильною!
Все буде добре, явиться ще любов,
Знайде тебе в лабіринті життєвім щастя.
Все буде добре - як мантру повторюй знов,
Просто прийми безумовної віри причастя!