М И
Ти – мерзнеш в самоті,
Я – тут одна згораю.
Ти – вогник в темноті,
Я – твій пунктир до раю.
Ти – лицар і добряк,
Я – витримка сталева.
Ти – страдникам маяк,
Я – св֨ята Королева.
Ти – слова ювелір,
Я – слів твоїх огранка.
Ти – визнаний факір,
Я – тільки дебютантка.
Ти – мудрості взірець,
Я – вічний пошук суті.
Ти – знаних справ творець,
Я – учень на розпутті.
Ти – світло для душі,
Я – твій сюжет у рунах.
Ти – образ для віршів,
Я – мрій твоїх фортуна.
Ти – промінь ув імлі,
Я – тінь у високості.
Ми разом – журавлі,
стихія наша – простір.