Берестина всі вулички і Люди
для мене поза всяких конкуренцій,
Тепер мені вже затишно і любо
в будиночку на кутику фортеці.
Хоча не так давно була малою,
і мешкала на іншім боці міста.
У бульбашках колючого напою
вбачала щось чарівне та іскристе.
У шелестких яскравих упаковках
на дні ховались ласі крихти чипсів.
І не згадаю вже була якою,
і як гортались класу мого числа.
І міста дні народження яскраві,
у темряві святкова площа мирна,
Де іграшки з прилавків ясно сяють,
і музика лунає так настирно.
І кульки, що летять до небокраю
увись, далеко, їх не наздогнати.
Щаслива тут і досі не бажаю
ні від'їздити, ані відлітати.