Роки з долонь, як той пісок
під очерету шепіт милий,
та ще Господь дає нам сили,
в душі святійший закуток.
Осінній час осінніх дум
в неперевершеній мережці,
в моєму і твоєму серці
струну так ніжну я знайду.
Приспів:
То плаче, то співає саксофон,
А осінь мов сідає на коліна
І обійма, любові тінь, безвинна –
Немов впадаєш тут у напів сон.
Над морем чайки, хвилька шепотить
І віє вітер берега пісками –
Час відгукнувся, сонними віками.
Лист злотий знов піднявся і летить.
Цей обрій, як архів віків.
Біліє парус одинакий.
Шлють небеса таємні знаки.
Заполоняє теплота
і доля виткана встає
зорею днів над небосхилом,
а скрики чайок білокрилих,
мелодією шансоньє.
Приспів:
То плаче, то співає саксофон,
А осінь мов сідає на коліна
І обійма, любові тінь, безвинна –
Немов впадаєш тут у на пів сон.
Над морем чайки, хвилька шепотить
І віє вітер берега пісками –
Час відгукнувся, сонними віками.
Лист злотий знов піднявся і летить.
Вячеслав Шикалович
08.10.2021р. – 20.10.2024р.
Мелодія на слова пісні: