У мене дві сьогодні батьківщини:
В землі Чернігівській дароване життя,
В Полтавській – гартувались воля й крила,
Зерно шукати вчилась між сміттям.
Я їх обох, як матір двох, шаную
За те, що є і буду мати ще,
І день новий життя свого почну я
Молитвою і піснею, й віршем.
12.10.2015.
Ганна Верес (Демиденко).
Ганно, щиро вітаю з Різдвом Христовим! Всього Вам найкращого, найсвітлішого, найрадіснішого, миру, надії, віри, любові, Божого захисту і благословень у всіх Ваших справах. У Вас дві батьківщини і Ви їх любите і згадуєте, а у мене Полтавська обл., де народився; Ростовська -де вчився і зростав; Київська - де 40 років віддав вчительській справі і де живуть мої діти і внуки; і знов Полтавська, куди доля закинула мене після виходу на пенсію. Ціную Вас, як поетесу, патриотку, щиру українку. Всього Вам найкращого!
Широ дякую, Валерію, Вам за візит, вітання, коментар. Хочу теж привітати Вас із таким прекрасним святом як Різдво Христове. Хай Бог посилає Вам здоров'я, любов, мир у наснагу!