Духу Святому
і Пречистій Пресвятій Діві
в свято Введення в Храм
в любові присвячується
я завжди
в неізреченному д е ч о м у
дружина пантрує зупинки
конечні
поставте пам’ятники дружині
у справах конечних
за те що трам
біжить
дружина у молодечнім
дихає хмарками ніжними
і сердечними
живе їх конечність
і настрої стиглі
проводить мене серед малечі
і зносить, що може і жить
і в мені — з безконечним…
сердечність чи в трамі-«космольотику» є
й чи може слова ворогами
є
є — то є
істинне слово у храмі є
як з Духом ти є
любов є храм
слово у храмі є
зазеленіє й веселе жиє
ну є — то є
як з Духом
Істинне слово у храмі є
21.11.2024, Введення в Храм
Пресвятої Діви:
після Літургії з прекрасною
проповіддю митрополита Епіфанія!
м. Київ —
третій вибір Богородиці