А він було ще надсилав листи,
Питав за неї деяких сусідів...
Але не будував більше мости,
Не намагався здихатись обіду.
Вона не розуміла так чи ні?
Червону нитку не зняла з зап'ястя.
Чекала змін не вперше в цім житті...
На перший крок ще кожен з них вагався.
І це можливо добре для обох,
Почути серця скрипочку в мінорі.
Коли вона одна звучить на двох,
Червоні барви з'являться любові.
Червона нитка присутня в різних культурах світу. Знайти її можна також і в історії давніх слов'ян. Це потужний оберіг, який відіграє роль своєрідного щита від негативної енергії. Також вважається, що червона нитка на руці допомагає її власнику знайти щасливу долю.
Цікаво, що китайці вважають: червона нитка пов'язує тих, кому долею судилося зустрітися.