«І коли маю дара пророкувати, і знаю всі таємниці й усе знання, і коли маю всю віру, щоб навіть гори переставляти, та любови не маю, то я ніщо!» -Біблія
###############
Ну може, хоч когось мої вірші
Двигун свій - ДУШУ надихнуть пізнати,
Всі знають: тіло труп лиш без ДУШІ,
З ДУШЕЮ мусить що без тіла стати???
##########
Хіба ж це нами створено життя,
Хіба ж наш розум Сонце запалив,
Хіба ж душі щасливі почуття
Наш « розум геніальний» відтворив?
Не вміємо любити від душі
Ні Бога, а ні ближнього свого,
Плітки збираєм, варимо борщі,
Розпалюємо заздрощів вогонь.
Зненависті вогонь до ворогів,
А ворогами робимо людей –
Вбиваємо синів, братів, батьків
Під гаслами рятуючих ідей.
На шиї хрест із золота висить,
В душі Христос розп’ятий на хресті,
Не хочемо замислитись й на мить,
Як від безодні душі нам спасти?
Ми нехтуємо розумом Творця,
Що неземним умінням зміг створить
Непереможне сяюче життя,
Життя, що не згніє, і не згорить!
У клопотах шлункового буття
Святими нарекли брехню, та блуд,
Не віримо в загробне майбуття,
Бо маємо ми свій, здоровий глузд.
«Здоровий глузд», що нас судити вчить
І Бога, і його творіння все…
Хіба ж не заздрість, як змія сичить,
«Що в війнах між людьми – розумний сенс»?
Розумні, поки дихати чим є,
До Бога вчитись жити не йдемо,
До Бога кричимо, як смерть клює,
Як ні, то тягнем заздрості ярмо.
Якщо сповідуємо Бог – любов
Чого ж людей не любимо, як Він,
Чого ж не той горить в душі вогонь,
Вогонь кохання, не пихатих війн?»
Почула уночі оці думки
І не подумала - що казна що,
А сприйняла натхнення залюбки,
Що без любові в серці я - ніщо!
Поскольку мы общаемся духовно,
не ведая земного статус-кво,
души своей являя естество,
она имеет имя, безусловно,
зовут ее - ведомая любовью.
"Кто не любит, тот не познал Бога, потому что Бог есть любовь."
Чтоб не трепать себе и близким нервы,
устав должна запомнить голова,
в нём первый пункт: любовь всегда права,
второй: коль не права, смотри пункт первый.
Щоб в серці зазвучала райська мова,
Душа повинна визнати СТАТУТ:
ЛЮБОВ ЗАВЖДИ ПРАВА - це перший пункт,
Другий, як ні, дивись пункт перший знову!
Вдячна всім, хто відвідав сторінку моєї душі, і прошу вибачення, якщо не на всі коментарі встигну дати відповідь
Всі зображення взяті з Інтернету. Вдячна авторам робіт