|
"Всім встати, Суд іде" - душа почує кожна,
Як за своє життя давати бути звіт,
Бо, хто ж не знає, що спитає всіх Суд Божий,
Як виконав хто з нас Христовий Заповіт?
Христос, Хто замість нас ніс хрест - "за гріх відплата",
Душі за смертний гріх, щоб в пекло не піти,
Він бути на Суді бажає Адвокатом,
Щоб захищати тих, кому Він гріх простив.
Хто ж прощення гріха отримав у молитві,
Через який всі ми приречені на смерть,
Хто вчиться у Христа, щоб ТАК, ЯК Він любити,
Любовью щоб серця наповнити ущерть?
Що ж буде, як душа залишиться без тіла,
Невже питання це порожнє для усіх,
Що скаже на Суді душа, що не хотіла
Молити, щоб Христос пробачив смертний гріх?
За смертний гріх платив Христос Своєю Кров'ю,
Щоб змивши гріх із душ, від пекла їх спасти,
Хто на любов Христа не відповість любов'ю,
Тому до раю Бог не дасть права ввійти.
Ніякі справи нас від пекла не врятують,
Як за Христом душа не піде, ніби тінь,
До раю, вдячне де лунає Аллілуйя,
Як не була любов стремлінням всіх стремлінь.
ВЩЕРТЬ (УЩЕРТЬ) - до самого верху, по самі вінця; повністю.
СТРЕМЛІ́ННЯ - сильне бажання, непоборний потяг до здійснення чого-небудь; прагнення.
###################
Ведь поздно будет каяться в грехах
Не потрясает душу коль Цена,
Что за неё платил Христос Безгрешный,
Тот факт, знать, не волнует, что грешна,
Коль добровольно в ад идёт для грешных?
Знать, ей не нужен жизни вечной Дар,
Что во Христе добыл Бог Суверенный,
Но как прореагирует, когда
Судьи услышит приговор - в геенну?
И Лермонтов про Суд писал в стихах,
Христос с "покайтесь" начал Весть Благую,
Ведь поздно будет каяться в грехах,
Когда душа покинет плоть земную.
Наш выбор: иль в аду за грех платить,
Иль без греха в рай за Христом идти...
ID:
877918
ТИП: Поезія СТИЛЬОВІ ЖАНРИ: Ліричний ВИД ТВОРУ: Вірш ТЕМАТИКА: Філософська лірика дата надходження: 30.05.2020 16:08:37
© дата внесення змiн: 06.11.2024 18:07:29
автор: Ведомая любовью
Вкажіть причину вашої скарги
|