У дорозі, при гаєчку - перший раз стрибнули в "гречку"...
День - холодний,"гречка" - спіла,..і гаряча,..така мила ...
Тіло з неї запашіло...
Сіло сонце - знову "гречка",.. на горбочку,у лісочку...
І занурились з краєчку...
А та "гречка" руки мала...Міцно - міцно притискала...І солодко так вмовляла...
Все на вушко шепотіла...Від себе не відпускала...
На шматочки серце скубла,..а бажання - об"єднала...
Як ту" гречку" їм минати - не казала,певно,мати...
Щоби ніччю дихать вільно,..спала совість,.. щоб не гризла...
Щоби цілі ноги були,..очі - вгору,..не додолу...
Дай їм розум,..дай їм сили...Щохвилини...Щогодини...