Читай мене книгою без ілюстрацій -
Відчуй десь, на рівні сердечних вібрацій ;
Зіграй на всіх струнах душі й мого тіла -
Щоб я на край світу з тобою летіла ...
Укрий мене словом, загорненим в сонце,
Влети білим птахом до мене в віконце ;
Цілуй мене вітром шаленим без тями -
Я стану для тебе у небо щаблями ...
Тримай у міцних чоловічих долонях,
Люби павутинку сивин, що на скронях ;
Зігрій у обіймах, міцніших за скелі -
Я стану джерельцем для тебе в пустелі ...
Я зможу....я буду ...і вір, що зумію ....
Розраджу, підтримаю, знов дам надію ...
Зі шля'ху твого я зверну кожну гору -
Якщо ти зі мною завжди будеш поруч ...
Укрий мене словом, загорненим в сонце,
Влети білим птахом до мене в віконце ;
Цілуй мене вітром шаленим без тями -
Я стану для тебе у небо щаблями ... справді, вміємо любити, гарно
Любов Ігнатова відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00
Спасибі, Тетяно!!! Любляча жінка здатна на багато подвигів ...
"Вместе весело шагать по просторам!"
И картины рисовать лучше вместе...
МедведЯ ли завалить, спеть ли песню,
Помолчать ли, пожурчать разговором -
Бы бы рядом тот - родной - человек...
Любов Ігнатова відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00
МинутАчку!!! Как это без иллюстраций? АпАлитичнА рассуждаешь! Загнётся вся наше косметологическая промышленность!
---
Любаша!
Любов Ігнатова відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00
а нехай не картинки роздивляється, а книгу читає!!! Ато надивиться - і починає недоліки вишукувать. А косметику ми для себе любимих використовуємо, чи не так ?
Дякую, Світланко!