Роки мої! Іду за руку з вами.
Не відпускайте, вас прошу, руки.
Ведіть мене життєвими стежками.
Однакові завжди у нас думки.
Багато я чого в житті узнала:
Як пахне первоцвіт, що ще в снігу,
Єдине те кохання розпізнала,
Відчула його радість і жагу.
Супутники роки - бажанна ноша,
Я довіряю вам, вперед ідіть.
Не все ще у житті мені вдалося,
За це не буду вас, роки, винить.
В житті не раз бувало спотикалась,
Підтримку відчувала я від вас.
Хоч боляче, триматись намагалась...
І так іде із нами поряд час.
Везіння, негаразди... Не рахую!
Стараюся по правді в світі жить.
Про свій життєвий шлях завжди міркую,
Бо знаю, що життя це - тільки мить.
Ця сповідь не для того, щоб жаліли.
Приходить час - листаєш сторінки.
А що боліло, вже переболіло,
Це ви старанно гоїли, роки...
.
Чудово Надійко!
Прекрасно,що ще сказати ніяк не можу промовчати..
Роки ..Роки, ось так минають і віки
Все ж залишаю слід по своїй стежині
І все в думках прикриваючи повіки
Та я надіюсь,люблю і в щасті живу нині...
Всього найкращого Вам!!!