.. Знаю, будуть тоді вогні -
Там, на площі, побіля брам…
Світла - полум’я дасть мені -
Щоб вказати дорогу в Храм
.. Знаю, буде це навесні,
Коли в день переходить ніч -
Серед шерхоту кажанів
В небі з’явиться Ангел мій
Злегка схилиться і зітхне,
Весь знесилений, в крилах – злам..
Скажу – Легітно втіш мене -
Розкажи, чи чекають там ..?
.. Заколише духмяна ніч
Вільним шелестом тонких крил..
І засмучений Ангел мій
Тихо вимовить - Ти - любив ...
Скаже він – Не загоїш ран -
В вирій твій вже тобі пора..
Скоро знайдеш дорогу в Храм -
Ти вже знаєш, чи варта гра
Всіх свічок, що ти засвітив,
І згасив ( необачно вкрай ) …
Нові крила даю – лети
Там побачиш, чи є твій рай..
І злечу я - до всіх світань,
Його прощень, моїх молінь..
Знаю, буде це в світлу рань
На останній моїй зорі..
.
красивий твір. читала, затамувавши подих.
трішки занадто присвійних займенників, як на мене
Irкina відповів на коментар Ulcus, 03.01.2022 - 21:32
Спасибі величезне Вам за такий відгук! Теж отримала від нього емоції - дуже приємні!
(Про присвійні займенники я ще колись згодом обов'язково подумаю )