В журбі черешня, схилила гілочки,
Ховає гнів у зраненому листі,
Іще зелені ягідки – дарунки,
Давно в росі, лиш де –не- де сріблисті.
Дорогоцінний дар, нині так мало,
Вона ж хотіла, більший врожай мати,
Холодний вітер заводив сопрано,
Накликав дощ, все спромігся зламати.
Мрії й надії… розплескались при землі,
Плинуло з водами, руде суцвіття,
Й ранкові роси, немов сльози в імлі,
Стікали вниз, хилилось верховіття.
Скільки змогла, з тремтіння сонця ждала,
Яскравих променів, ніжності й тепла,
У хмурий день і нічкою благала,
Щоби надія, її не померла.
В журбі схилила черешня гілочки,
Та намагається увись підняти,
Проміння пестить, розсипа зірочки,
Нині в турботі - хоче обійняти.
07.06 2021р
Гарний, душевний твір, Ніночко..Ми не бачили цвітіння, бо вітер дуже швидко позривав його, а вічні оці дощі усе скомкали.. А сонце - відвернулося.. Гарного і теплого вам дня!
Ніна Незламна відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00