Люди кам*яніють у душі, крижаніють їх серця.
Вчать розумних давні рани, вже навіщо нові втрати,
Хоч жорстокості і війнам нема на планеті кінця.
Озирнись на чорні дати, зараз соромно мовчати.
Доторкнись вічності, солдате, слав Україну-мати.
Лиш у серцях патріотів є нездоланне горіння.
Стежка честі і слави дає їм усе подолати.
Задля дружби, любові, краси, збережи покоління.