У очах дитячих радість аж іскриться,
Мильні кульки мама видуває з кі́льця,
А вони яскраві, веселко́ві, літні,
Вітерцем підхоплені рвуться з підворітні.
Калатає серце у малечі й в мене,
Геть преобразилась двору ойкумена.
Мильні кульки в небі - різнобарвне диво,
Дітвора їх ловить, дорослі щасливі,
Навіть кіт руденький сів на задні лапки,
Бабуська старенька підвелася з лавки...
...........................................................
У очах дитячих радість аж іскриться,
Мильні кульки мама видуває з кі́льця.
В дитинстві дуже любила це заняття думаю, що й зараз насолодилася б, якби мені їх в руки хто дав гарний світлий віршик, який дарує радість від гарних спогадів... Дякую вам, Анночко
@NN@ відповів на коментар Елена Марс, 27.05.2017 - 14:35
У нас продаються у супермаркетах, бачила, як молоді жінки, просто стоять і випускають кульки, позитивні емоції потрібні всім, а яка краса це бачити...