- Хрю!
- Хрю!
- Хрю!
- Хрю!
- Хрю!
- Хрю!
- Рох!
Топчем світ, немов горох –
Бачить Всюдисущий Бог
Грішних.
Корить розум ниций страх
Опинитись в слабаках,
І танцюєм на кістках
Інших.
Чистота – на зуб вовкам.
- У меню не бути нам!
Уникаєм мелодрам
Вміло,
Заховавши душу в бруд –
Хай минає боком люд,
На страшний чекаєм суд
З милом.
Той, що серцем у багні,
Уподібнений свині,
Зрозуміє, що на дні,
Пізно,
Бо безмильно (довгий час)
Бруд – в душевний псоріаз,
Кам’яніє серця м’яз –
Слізно.
Зло не ходить навпростець,
Точить хитро олівець
І готує на овець
Ласо.
Не захрюкати б самій,
Записавшись на постій
У багнюку й перегній,
З часом.
Не врятує каяття
Свинством сповнене життя,
На сортоване сміття
Схоже.
Дай нам ширший кругозір,
Сяйво в очі чистих зір,
І в свою отару вір,
Боже.
Ух!!! стилістика на висоті)))) крута подача... сподобалось, щось у дусі афройдизму - з позицій "ситої свині" навіть образливо... одним словом, респект!!!
Серафима Пант відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00