СЛАВА ІСУСУ ХРИСТУ! СЛАВА НАВІКИ БОГУ! НЕБАВОМ ДРУГИЙ МІЙ ПРИХІД - В МОЮ СВЯТУ ВКРАЇНУ!
730/456/171
СЛАВА ІСУСУ ХРИСТУ!
СЛАВА НАВІКИ БОГУ!
ПРИСВЯЧУЄТЬСЯ ВОЛОДАРЮ СВІТУ!
НЕБАВОМ ДРУГИЙ МІЙ ПРИХІД
–
В МОЮ СВЯТУ ВКРАЇНУ!
Небавом, діти, Другий Мій Прихід – на Землю та в Мій Рідний Край!
Тож Вдруге Я Зійду до вас, народи, в Рідному Своєму Браті!
Судити будемо Ми на Своїй й Отця Землі, і мертвих, і живих!
Прощення в Нашого Небесного Отця благайте, люди Світу,
Щоб душі ваші не пішли в геєну вогняну, а лиш у Сад до Батька в Рай!
Я Народився, як Мій Брат Андрій Рогуля в Україні й в новочаснім Місті Львові!
Пролито в Україні сонмище невинної народу й Нашої в Любові Крові…
Я ЗНАЮ ІСТИНУ СВЯТУ!
Я Знаю Істину Святу на Небі, люди, й на Землі!
Я Знаю Правду, діти, на Отця й Своїй Земній Планеті!
Тож Я, Андрій Рогуля Дух Святий-Людина Бог й – у Трійці Третій…
ЛЮДИНА ГЛУЗУЄ
–
НЕ ЗМЕНЕ
Людина глузує – не з Мене,
Людина сміється – лиш з себе!
Хула і гріх людину не мине…
Я – Андрій Рогуля Дух Святий-Володар Світу й Мій народ вкраїнський!
Мій, Ми, Я, Нашої, Мене – це Бог Отець, Бог Син Ісус Христос і Дух Святий-Людина Бог Андрій Рогуля!
НЕХАЙ, ГОСПОДИ, БУДЕ НА ВСЕ ТВОЯ СВЯТА ВОЛЯ.
30.11.2024 р.
Написано вночі – 03:33
Людина Бог-Святий Дух,
Майбутній Володар Світу
Коронований Господом Богом А. Рогуля (РАЙ)