Ми мріємо, хоч рани кривоточать...
Ми сподіваємось, хоча навкруг брехня...
Ми віримо, хоча лихе пророчать...
Ми дуже любимо, хоча ми не рідня..
Ми украдемо, хоч не добачаєм,..
Ми зробимо, хоча і вмінь таких нема...
Ми терпимо, хоча не пробачаєм...
Ми прагнем свого літа, хоча уже зима...
Ми не відходимо, хоч цього хочем...
Ми не здаємося, хоча сутужно так...
Ми не почуємо, хоч світ гуркоче..
Ми не відступимось, хоча кругом бартак..
Ми завше сильні, хоч не відпочили...
Ми мужні, хоч і обливаємось слізьми...
Ми разом, хоча нас не раз ділили...
Ми нація, хоч залишаємось людьми.