Чому так,Боже мій?Чому?
Чому так коле в душу?
Чому від болі в серці я кричу?
Мене ж ніхто не чує
Чому терпіти мушу?
Невже ніхто не допоможе,
Ніхто не витре сльози?
Я ж молюся до тебе , Боже
Набридли вже майбутнього прогнози.
Всі кажуть , що все буде добре.
Та не знаю я такого слова . Ні!
Невже так швидко моє серденько завмре?...
Та ні! З'явився ти.
Не можу й дня без твого імені прожити
Любила я твої слова підтримки
Та ти покинув мене як й всі...
Дякую,за всі з тобов пов'язані думки
Мої сльози це краплі зранку на росі...
Колись , коли закінчиться зима
Тоді ми поговоримо про вічне,
Ти зрозумієш все,і навіть більше,
Ти маєш здатність зменшувати мить
А поки що- мовчи, бо ще серденько болить.