Він прийшов так тихо й непомітно,
І нікому не сказавши , він не кричав.
Він не плакав проходячи повз її вікна,
Він зради з посмішкою встрічав.
Це було недавно , чи позавчора,
Він був один , із чашкою кави ,
Він щось читав , його душа прозора,
Та щось змінилось , захотілось йому слави.
Він вважав , що слава - це добре,
«Це гроші , дівчата й ніякої зради»
Та не знав він , що впаде за обрій,
Скоро… дізнавшись правди.
Три роки марно він з нею провів,
Вже не хочеться йому ніякої слави,
Він їй нічого не відповів ,
А заховався у великії трави.
Ті трави – це добре чи зле?
Вже як вирішить для себе душа.
Для нього пропало все у світі гниле.
А залишились найдороще –...