Бачиш, скоро ніч уже настане
Перша зірка вже у небі сяє
Хочеш я тобі її дістану
Хоч сьогодні… Хочеш? Обіцяю
ПРИСПІВ:
А небо мені не вірило
Краплинами відстань міряло
Ховало за хмарами сірими
Та я не боюся ночі
Лякало, пускало блискавки
Та я подолав і дістав таки
Ту зірку тобі я даю з руки
Для тебе усе що хочеш
Віриш… на дні моря-океану
В мушлі є захована перлина
Хочеш я тобі її дістану
І на дно самісіньке порину
ПРИСПІВ:
А море мені не вірило
І хвилями відстань міряло
Вітрами холодними віяло
Лякало, наскрізь намочить
Та я подолав, я пішов на дно
Холодне і темне було воно
Перлину дістав як і зірку знов
Для тебе усе що хочеш
Знаєш… я для тебе на край світу
Вітер в чистім полі я зловлю
Можу без вогню тебе зігріти
Все що хочеш бо тебе люблю
ПРИСПІВ:
Але ти мені не вірила
Роками ту відстань міряла
До того про що ми мріяли
Забула, тобі так краще
У тебе тепер вже інший є
Він розкіш, гламур тобі дає
Тож нащо тобі почуття моє
І зорі й перлини нащо?