|
В телефоні - котики, цитати і тексти,
Я, мабуть, все ж завалю складання цього тесту,
Ці реп-вірші місцями такі недолугі й нескладні,
Нагадують моє життя... таке безладне.
Із тріском провалились плани "А" та "Б",
Але на всі "але" я маю теж одне слабке "але".
...але смілива і безстрашна, хоча намахана,
Собою сама покарана, і не загоюється рана та,
Не така, як всі, але складна і щира одночасно,
І вже сьогодні, дякувати Богу, не нещасна!
Тепер у мене справжні цінності замість штучних,
А я ж із тих, Господи, прости, неблагополучних.
І все життя, немов та квітка - догори,
Як маєш що, сьогодні говори!
Я визнаю, що півжиття була обсосом,
Але на "Метро" полюбили не за шмотки-тачки-кроси,
І на роботі поважають теж не за понти,
І я, нарешті, вийшла з темноти.
Повірте, я знімала стружку до крові,
Тому сьогодні вже не соромно самій.
Була робота, контора, служба,
Та важливіші були лиш кохання й дружба,
Тому, забивши на кар'єру,
Сьогодні стала просто волонтером...
А найдешевше у житті, то просто заплатити,
І язика, до речі, треба трохи вкоротити.
А ми з тобою, схоже, як Дорофєєва з Дантесом,
Обоє класні, та разом згубили сенси.
Ніколи не шукала тобі заміну, була лиш для тебе я,
Але у неї карі очі і, не повіриш, твоє ім'я...
Та все пішло, розчинилось, як цукор у каві,
А я все шукаю себе, досліди ставлю цікаві:
Мілітарі, цивіліан, волонтер,
Тудей, томороу, нау енд егейн!*
* - Military, civilian, volonteer, - військовий, цивільний, волонтер,
Today, tomorrow, now and again - сьогодні, завтра, зараз і знову
02.04.23 р. Київ, Україна
Шановні вільні люди!!! Я волонтер і з першого дня повномасштабного вторгнення разом із найкращими людьми наближаю нашу Перемогу. Але наша сила - у єдності. За можливості прошу підтримати нашу волонтерську діяльність. Кожен донат важливий:
- підтримати наших Захисників - акторів у складі 103 автороти ЗСУ:
🔗Посилання на банку:
https://send.monobank.ua/jar/6dQp7BzU7e
💳Номер картки банки:
5375 4112 0406 5218
- підтримати невтомних волонтерів "Львівські Бджілки":
Моно:
5375414143352507
Приват:
5363542320801872
- також дуже оперативно треба закрити збір на автівку:
✅ https://send.monobank.ua/jar/VFNi5n5Az
✅ Monobank: 5375411205931863
✅ ПриватБанк: 5169360017297056
✅ PayPal: mitsynya@gmail.com
ID:
985082
ТИП: Поезія СТИЛЬОВІ ЖАНРИ: Ліричний ВИД ТВОРУ: Вірш ТЕМАТИКА: Громадянська (патріотична) лірика дата надходження: 03.06.2023 07:33:04
© дата внесення змiн: 03.06.2023 07:33:04
автор: Маргарита Мельничук
Вкажіть причину вашої скарги
|