Філіжанка гарячої кави
Поруч люди, рідні в душІ.
А на дворі чути спів музикантів,
Що торкаються до глибини .
Місто Лева як завжди неповторне,
А ще особливо в цю мить...
Коли вкрилось снігом холодним
І метіль тихо шумить.
Та Львів не боїться морозу,
Такий прекрасний в будь-який час..
Чи в час спеки чи непогоди
Такий же затишок і краса.
Вузенькі вулички, бруківка, трамваї,
Рідні люди, філософські думки.
Площа, ратуша, затИшні кав'ярні,
Вечір, музика і ліхтарі.
Місто Лева, чи то мрія чи пристрасть?
Чи нова незабутня любов?
Те, що завжди може зігріти,
В яке мрію повернутися знову.