Радо
Тобі себе несла.
Зрада,
Бо грав козел орла.
Стадо
Топталось по душі.
Правда:
Йти до нових вершин.
Білизну брудну відклади, не копайся, забудь.
Одвічне «чому?» не до нього, до себе. В цім суть.
Облиш той курник. Є табун. Спробуй зграю і прайд.
До гною хтось звик. Ти інакша. Та зрада – твій старт.
Як так? Не питай. Він не знає. Телятком бреде.
Про себе подбай. По зернині наповни цей день.
Є всесвіт і ти. Не шукай, кому здати життя.
Майбутнє святе. Чужий гріх кинь, рвись світлих звитяг.