Тітка вміє,
Тітка знає.
Тітці сам нечисти брат.
Привороту духів зграї
Полетіли наугад.
Впали сім'ям
В щедре серце.
Те, сполохане, мов птах,
Щастям сповнилось, сміється,
Набрякає в почуттях.
П'є замовник чорнорукий
Жертви життєдайний сік.
Кине погляд ненароком,
Вираховує свій зиск.
Потихеньку
Омелою
Всю свідомість охопив.
Жертва віддає любові
Все, допоки стане сил.
Завтра ніччю
Владна тітка,
Щоб помножити дохід,
Шле привязку в іншу жінку,
Сповнює коханням світ.
Ось така вона, малята,
Кладовищинська любов.
Не спіши себе віддати,
Перевір, чи поряд Бог.