Я прихворіла трохи
Та ти не переживай
Не тобою це вже точно
Хоча тобі я вже давненько не потрібна
Сама не знаю що болить чи серце, чи душа
В жар кидає коли згадую тебе
Доступ до тебе закритий звідусіль
Навіщо до взаємності штовхав?
А потім сам од мене одвернувсь
Навіщо душу мою виїдаєш?
Й на ревнощі мене ти викидаєш
Від цього я згораю чим душі
Коли воно таке вже діло
Відстаньте ви від мене всі
Для початку дайте я відійду
А потім вже будемо гадати
Чи вмерти з горя, чи наперекір знову встати
Та не слухаються ноги мене вже
Хлопець ти хмільний та запальний
Знайдеш заміну й не згадаєш ім'я моє
Нічого перетерплю це я також
В цілому як завжди, не склалась доля.