РОЗДУМИ НА ТЕМУ: Заява Додіка про референдуми орків в Україні…
Чергові новини. Лідер боснійських Сербів Мілорад Додік підтримав анексію частини України росією. Він назвав проведення псевдореферендумів "відновленням принципів статуту ООН".
Ось на цю новину та маячню посилання: https://bykvu.com/ua/bukvy/holova-bosniiskykh-serbiv-dodik-vystupyv-za-aneksiiu-oblastei-ukrainy/
В даному випадку навіть не треба нічого коментувати витрачати час, а можна все сказати просто та однією фразою: Лідер боснійських Сербів Мілорад Додік – вибачте, але в слові «лідер» помилка та воно має починатись на «п», а прізвище саме за себе все говорить Додік, як не крути воно додік….