***
Ми всі у Бога на долоні,
Всі на однакових правах.
Та ті, що на золотому троні;
Та ті, що їхній одяг у латках.
Не золото у Бога є, мірило.
А чиста та, праведна душа.
Яка із вірою світ полюбила,
Бо щастя не міряне в грошах.
Багатство, роз’їдає –розум.
І здоровий відбирає- глузд.
Душа гріха –ведучи алмазом;
Отримає не рай, а спец гарбуз.
Треба тут: на землі –знати!
Що Бог, все бачить з висоти..
Тож, маємо не в гріх впадати,
А чемно з Богом по дорозі йти.
Бог в митях таких, близенько..
Він для нас хоче: тільки добра!
Щоб в трепеті билось серденько,
А в Божому світлі росла дітвора!