***
Шлях до спасіння і Царства Божого –
Це дорога щохвилинного руху й зусиль.
Таке діяння повинно турбувати кожного,
Приймаючи собі віросповідання і стиль.
Допоки живемо – злий боротьбу веде,
За душі використовуючи всіляку зброю.
Якщо таким чином не вдовольнить себе
Не буде від нього ні на хвилю спокою….
Злі сили не так вже й легко здаються.
Саме людина вирішує жити з Богом чи ні
Тому, багато християн спокусі піддаються.
А ті, хто обираючи істину, дає бій сатані.
Бережімо свої душі безнастанно, просячи
Сил, мудрості, терпеливості на цій дорозі.
Так віру, надію, любов в своїм серці носячи
Шлях до спасіння найдемо у Царстві і Бозі.
Хай завжди Всевишній кріпить наші серця,
Дає зріст і наповняє їх щедрої - любові….
Так в святості будемо перед Богом Отцем,
Перебуваючи з Сином його, плоті і крові.