Пробач тому,хто притулив зневагу
Пробач тому,хто "підлячи" любив,
Пробач тому ,хто " хитру" допомогу
Підлестившись, тихенько полонив....
Пробач тому,хто " дме в погоду тиху"
Пробач тому,хто" льодом тушить іскру"
Прости і тих" з добра що роблять лихо",
І тих ,"що з метра" ,скочить на " верству".....
Пробач тому,хто не зерно,а душу
Уміло жне-_- "щей без серпа- руками,
І лиш цінуй,того, " хто любить тишу"
Хто не словами творить,а ділами....
Прийми того,хто з " далеку втомився"
Прийми того,хто лиш очами щирий,
Того прийми, хто " у війну молився"
Прийми добром,бо кожен з нас прогнилий....
" Дурних" людей у світі не існує
Є,хто відкрився повністю, хто " в чверть"
Насправді кожен Господа почує,
Та лиш до обраних прийде " Та Райська смерть"...
Чи то в " куплеті " чи в " житті земному"
Спіймають кожного,на слові злому
Не буде легше " потайки" ,й " самому"
Довірся " Батьку,Матері й Святому".....
Для щирості причини не потрібні
І кожному із нас потрібен мир
А мир це " вірні друзі, близькі й рідні "
В душі нема,мішені,це не " тир "
Коли писав ,рівняв не з вас, а з себе
Тому що ,пізно,може рано,крикне " Небо ",
Пробачте,бо цих слів " бракує й треба"
Бо ми живі до поки з " оберегом ".....
© Йосип Лозяк
Leo-_-pold🤔🤭🤔
Всім добра))))
ID:
960375
ТИП: Поезія СТИЛЬОВІ ЖАНРИ: Оповідний ВИД ТВОРУ: Вірш ТЕМАТИКА: Філософська лірика дата надходження: 20.09.2022 21:30:41
© дата внесення змiн: 20.09.2022 21:30:41
автор: Leo-_-pold
Вкажіть причину вашої скарги
|