Гомін лине відусюди,
егоїзм веде в нікуди.
Робити треба те, що мусиш,
тоді лиш серце ти зворушиш.
Потрібно жити з добротою,
щоб зло не скоїти рукою.
Слухай більше, краще буде,
і тебе доля не забуде.
Завжди суддею легше бути,
ніж вироки Його збагнути.
Людина має право знати,
коли відчути й покохати.
Вона все ж механізм складний,
доволі дивний, не простий.
За нею треба доглядати,
як механізм її плекати.
Коли дрібниця вийде з ладу,
людина знатиме про владу.
Хто на горі, а хто в болоті,
хто тягне арію по ноті.
У кого інструмент в руках
і хто розвіює наш прах.
1997-1998