Той, що живе у тобі, темний бік
Не маскувався у світлі одежі
Випадком ніжним вчувався біль,
Рвались безпечно межі.
Грифом «секретно» покрила любов
Підлість, підступність, жорстокість натхненну.
Владу посилював знов і знов.
Перестарався, певно.
Зникла полуда. Прорізався зір.
Перед очима дряблиста потвора
Давиться реготом. Розжирів.
Я не десерт від вчора.
Той темний бік, що живе у тобі
Стане господаря гризти живого
Іншу вполюй на ситий обід.
Ні? Стань, молися Богу!