Тримайся, брат. Не нами це сповито.
Все є, як є. Все йде, як має бути.
Людині адекватно оцінити
Цей жах буття не можна, з’їде з глузду.
Тримайся, брате. Морок скоро згине,
Забравши відкупом невинні душі.
В нас два шляхи: плигнути в інший вимір,
Скінчитися розчавленим в калюжі.