«До-Ля»
Олія, полотно, 40х50
Сюжет цієї роботи наснився. Під час евакуації до Калушу, в Вінниці мене прихистила родина Сироветник. Саме там прийшла відповідь на питання «чи трапилася б війна, якби в 2019 році президентом було обрано іншу особу?» Так от відповідь така. Було б щось зовсім інше. Можливо, гірше, можливо, краще. Але це було б щось зовсім інше.
Створіння розумні кожним вчинком обирають свою долю. Ті, хто катують та вбивають полонених теж обирають свою долю, і долю своєї нації.