чому у людей дві руки, дві ноги, один ніс, один рот та два ока?
це так смішно. я бачила людей з 4 руками, а чоловік моєї тітки мав 8 рук. природа напродуч дивна.
я бачила дівчину без рук та ніг і вона літала у повітрі, бо в неї були крила. я бачила хлопця з двома серцями і 3 очима. він був. її мама має хвіст на кігті як у щура.
ще є люди з чіпами по всьому тілу.
але вони боти, біомаса, біороботи.
вони існують для декору.
а я сьогодні літала.
я тонула у грязному озері та ти мене врятувала. дякую, Ліз. я тримала її за руку щоб не потонути і ми пливли. а потім ми взлетіли! ми летіли так високо від людських переживань та проблем, що нам би позаздрили ластівки. не було нікого. тільки ми та політ. а потім ми приземлилися. ми блукали по прекрасному зеленому лісу, уяви!
а потім я з'явилася на місці битви.
на життя або смерть. ми билися з якимось чоловіком. агресивним.
ми були виснажені, та ми водночас вбили один одного. він кинув у моє серце ножа, а я перерізала йому горлянку круглою снаряддям з шипами.
літайте обережно!