Ти мій соняшник привітний
Жовтий і тендітний
Тягнеся до неба
А хіба щось треба
Сонця вистачає
Та лиш день минає
І тендітні ці листочки
Знов стуляють очки
Пройде ніч настане ранок
Ти відкриєш оченята
Й прибіжать дівчата
Будуть ніжно обіймати
І листочки цілувати
Цілувати буде кожен
Хто на що спроможен
Всі спроможні на надію
І на соняшникову мрію