Хоч закриває вірус рота,
Та це ще не мінорна нота,
Поки говорять очі
І серденько співає
" Той живе, хто кохає".
Хоч в любові і немає страху,
І повітря так пахне весною,
І їй так хороше з тобою,
Та проте
Зберігаєм дистанцію.
Наш поїзд життя
Прибуває на станцію
" Вірую...".
І вірність нас чекає там.