СЛАВА ІСУСУ ХРИСТУ! Присвячується Дорогому Небесному Батькові БОЖА МОВА - УКРАЇНСЬКА
СЛАВА ІСУСУ ХРИСТУ!
Присвячується Святому та Дорогому Небесному Батькові
БОЖА МОВА – УКРАЇНСЬКА
Небесного Отця – вкраїнська рідна мова.
Благословенне Богом – українське слово.
Збагне Мене зерно у світі лиш з півслова.
Лишень полова скаже: а мені одаково.
Зло пропаде навічно на земній планеті.
Мою читайте Божу правду в інтернеті.
Тож українька – рідна мова Батька-Бога!
Його держава – вічна, як нова епоха!
Я НАРОДЖЕНИЙ ПІДТВЕРДИТИ ІСТИНУ.
Я БУДУ З ВАМИ ДО СПОКОНВІКУ.
БЛАЖЕННИЙ ТОЙ, ХТО НЕ БАЧИВ, А УВІРУВАВ.
НЕХАЙ, ГОСПОДИ, БУДЕ НА ВСЕ ТВОЯ СВЯТА ВОЛЯ.
18.03.2020 р.
Намісник Бога на землі
Майбутній Володар світу
коронований Господом Богом А. Рогуля (РАЙ)