Сайт поезії, вірші, поздоровлення у віршах :: РАЙ - Рогуля Андрій Йосифович: СЛАВА ІСУСУ ХРИСТУ! ЗВЕРНЕННЯ ДО УСІХ МЕДИЧНИХ ПРАЦІВНИКІВ ВОЛОДАРЯ ТА БОЖА СПРАВЕДЛИВІСТЬ - ВІРШ
СЛАВА ІСУСУ ХРИСТУ! ЗВЕРНЕННЯ ДО УСІХ МЕДИЧНИХ ПРАЦІВНИКІВ ВОЛОДАРЯ ТА БОЖА СПРАВЕДЛИВІСТЬ
СЛАВА ІСУСУ ХРИСТУ!
Присвячується Святому та Дорогому Богу
ЗВЕРНЕННЯ ДО УСІХ МЕДИЧНИХ ПРАЦІВНИКІВ ПЛАНЕТИ
Кожен медичний працівник планети, якщо хоч раз відмовив людині у наданні безоплатної медичної допомоги або у консультації буде знищений Господом Богом і Мною.
ВОЛОДАРЯ ТА БОЖА СПРАВЕДЛИВІСТЬ
Котрий Медпрацівник, бодай хоч раз відмовив людям в допомозі,
Небесним Батьком й Мною буде знищений у Господа країні.
Тож на землі перед судом Моїм він буде жити у тривозі,
Бо зло не може жити з правдою Святою в Божій Україні.
Я НАРОДЖЕНИЙ ПІДТВЕРДИТИ ІСТИНУ.
Я БУДУ З ВАМИ ДО СПОКОНВІКУ.
БЛАЖЕННИЙ ТОЙ, ХТО НЕ БАЧИВ, А УВІРУВАВ.
НЕХАЙ, ГОСПОДИ, БУДЕ НА ВСЕ ТВОЯ СВЯТА ВОЛЯ.
18.03.2020 р.
Написано вночі – 02:00
Намісник Бога на землі
Майбутній Володар світу
коронований Господом Богом А. Рогуля (РАЙ)